Alleen de beste kwaliteit

We kopen, winnen, transporteren en verwerken en verkopen keramische klei op receptuur. En klei voor infrastructurele toepassingen en toeslagstoffen die voldoen aan de (strenge) eisen voor jouw toepassing. Onze certificeringen geven jou die garantie. Ook hebben we met 10 samenwerkingspartners een 'Groene Afspraak' ondertekend. Hiermee zetten we ons in voor duurzame kleiwinning. Om precies te zijn kleiwinning langs de Rijn en Maas waarin het klimaat en de natuur een belangrijke rol spelen.

 

Content Paragraphs

ISO 9001 voor het inkopen, winnen, transporteren en op receptuur verwerken en verkopen van keramische klei, klei voor infrastructurele toepassingen en toeslagstoffen.

VCA** voor het winnen, transporteren en op receptuur verwerken van keramische klei, klei voor infrastructurele toepassingen en toeslagstoffen.

Voor het inkopen, winnen, transporteren en op receptuur verwerken en verkopen van keramische klei, klei voor infrastructurele toepassingen en toeslagstoffen.  

Productcertificaat K77136/07 heeft betrekking op het volgende protocol van BRL 9335: 9335-2: milieuhygiënische keuring van partijen grond uit projecten in het kader van het Besluit Bodemkwaliteit (BBK). 

Groene Afspraak

Één van de punten uit de 'Groen Afspraak' is de voortzetting van de methode reliëfvolgende kleiwinning met natuurinrichting. Zo dragen we bij aan een aantrekkelijk rivierenlandschap én voorzien we de bouwsector van hoogwaardige en hernieuwbare grondstoffen. Het streven is om gezamenlijk circa 75 hectare per jaar gebiedsontwikkeling te realiseren door reliëfvolgende kleiwinning met natuurinrichting in het winterbed van de rivieren.