Ben jij benieuwd hoe de wereld van klei eruit ziet? En wil je werken in een bedrijf dat kleiwinning combineert met maatschappelijke thema’s als natuur, recreatie en hoogwaterveiligheid? Dan is een baan bij Delgromij misschien wel iets voor jou. We horen graag van je!

Content Paragraphs

We winnen veel met klei

Bij Delgromij zijn we actief in het winnen van klei, een onmisbare grondstof voor de Nederlandse bouwsector. We winnen niet alleen klei omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. We maken er ook nieuwe natuur- en recreatiegebieden mee. En we beschermen ons land tegen hoogwater. Alweer 50 jaar geleden zetten we onze eerste stappen in de klei. En groeiden we uit tot dé leverancier van klei voor de grofkeramische industrie en grond- weg- en waterbouw.

Delgromij is onderdeel van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen.

Staat jouw droombaan er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl. Of vul het open sollicitatieformulier in via de button.

Stage lopen en afstuderen

Bij Delgromij vind je een diversiteit aan mensen en disciplines. Er is veel kennis en ervaring in huis, die we graag met jou delen. Maar we leren ook graag van jou. Heb je interesse om stage te komen lopen of een afstudeeropdracht te doen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur daarvoor een e-mail naar Eline Glatz (HR Business Partner): werkenbij@k3.nl

Title
Maak kennis met onze collega’s

Text

Een ondernemend en collegiaal team dat werkzaam is op het kantoor in Andelst, vlakbij Nijmegen. Of op 1 van onze locaties door heel Nederland. Regelmatig komen we samen en organiseren we leuke (teambuilding)activiteiten. De collega's in Andelst lunchen vaak samen in het werkcafé of maken een wandeling in de frisse buitenlucht. 

Kevin Tuenter (boorder/karteerder): "Bij Delgromij ben ik gestart als boorder / karteerder. Tegenwoordig doe ik er ook landmeetwerk en tekenwerk bij. Het fijnste vind ik om veel buiten te zijn. Je voelt je daardoor vrij en krijgt ook veel vrijheid. Het werk is erg afwisselend. En verder is Delgromij gewoon een heel leuke en fijne club mensen om mee te werken. Iedereen heeft zijn eigen taken, maar we helpen elkaar waar het maar kan. Ook heb ik leuk contact met mensen van onze loonwerkers of aannemers."

Lees hier het verhaal van Kevin.

Peter van Leeuwen (landmeter, autocadtekenaar en dronepiloot): “Ik meet de hoeveelheden klei in. Dit is mijn hoofdtaak. Het gaat om een beginmeting en een meting op het einde. Zo weet je precies hoeveel kubieke meter klei er is gewonnen. Daarnaast zet ik kadastrale grenzen uit, meet ik terreinhoogtes en ben ik bezig met boringen. Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik heb. Ik kan zelf mijn dagindeling bepalen, als mijn werk maar klaar is. En het buitenwerken vind ik ook prettig."

Lees hier het verhaal van Peter. 

Ronald Waanders (senior projectleider): “Klei is niet alleen de belangrijkste grondstof voor bakstenen, dakpannen en infrastructurele werken. Met kleiwinning beschermen we ons land ook tegen hoogwater en maken we nieuwe natuur. Dat doen we bijvoorbeeld in Erfkamerlingschap in het Rijnstrangengebied. Samen met Staatsbosbeheer is een plan bedacht om het gebied hier zo’n 15 cm te verlagen. Hierdoor kunnen er nu rietvegetaties groeien. De daarvan afhankelijke bewoners, zoals de roerdomp, snor en grote karekiet varen hier wel bij. De combinatie van grondstoffenwinning en iets moois achterlaten voor mens en dier maakt mijn werk bij Delgromij prachtig.”