Joost Lok draagt stokje over aan Bas Dröge

vrijdag, 01 okt 2021
Middle section

Per 1 oktober draagt Jos Lok het Delgromij-stokje officieel over aan Bas Dröge. Bas is daarmee vanaf 1 oktober de nieuwe divisiedirecteur van Delgromij. Joost en Bas werken al geruime tijd intensief samen en sinds april dit jaar hadden de heren al de gezamenlijke verantwoordelijkheid. Joost blijft bij onze organisatie betrokken in de rol van adviseur.

Nieuwe rol Joost Lok

Joost gaat zich vanaf 1 oktober actiever bezighouden met nieuw te ontwikkelen kleilocaties in samenspraak met onze afdeling Gebiedsontwikkeling. Joost: “Ik vind het een mooi moment om het stokje over te dragen aan Bas. We werken al een paar jaar zeer prettig samen. De gezamenlijke verantwoordelijkheid was een eerste stap en nu gaat Bas het alleen doen. Ik heb daar alle vertrouwen in. Ook heb ik ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol. Het is fijn om me tot mijn pensioen hiermee bezig te gaan houden. Er liggen mooie kansen!” Wij wensen Joost heel veel plezier en succes met zijn nieuwe functie.

Bas Dröge nieuwe divisiedirecteur

Bas Dröge is ruim drie jaar werkzaam bij Delgromij en nu dus de nieuwe divisiedirecteur van Delgromij. Bas: “Drie geleden ben ik gestart als projectleider bij Delgromij. En met het oog op de toekomst zou ik de rol van divisiedirecteur op me gaan nemen. Ik vind het een enorme eer om Delgromij te gaan leiden. De laatste maanden deden Joost en ik dat al samen. Het is fijn dat Joost actief blijft binnen onze organisatie.” Ook Bas wensen wij veel succes en plezier toe in zijn rol als divisiedirecteur. Delgromij en de K3 organisatie gaan met Bas een mooie toekomst tegemoet.

Hoe kunnen wij u helpen?