We winnen veel met klei

Met het winnen van klei is een wereld te winnen, vinden we bij Delgromij. Klei is een zichzelf vernieuwende grondstof die altijd een weg terugvindt. Naar de grofkeramische industrie die er bakstenen en dakpannen van maakt. Naar sterkere dijken en ruimere rivieren die ons land beschermen tegen hoogwater. Naar nieuwe natuur, een betere leefomgeving voor planten en dieren. Naar prachtige recreatiegebieden waar iedereen kan genieten.

Content Paragraphs

Een schat aan kennis en ervaring

Ruim 45 jaar geleden zetten we onze eerste stappen in de klei. En groeiden we uit tot dé leverancier van klei voor de grofkeramische industrie en grond- weg- en waterbouw. Onderweg bleven we ons verbazen over hoe buitengewoon interessant klei is: een 100% natuurlijke grondstof, zichzelf vernieuwend en grenzeloos bruikbaar. We weten klei te vinden en toe te passen. Dat is ons vak. Kennis en ervaring die we graag laten werken. Voor onze afnemers die erop en ermee bouwen. En voor iedereen die alles van klei wil weten of dit vak wil leren.

Een schat om te delen

Van wat de natuur ons geeft, worden we bij Delgromij enthousiast. En voelen we ons tegelijk verantwoordelijk. Daarom willen we met kleiwinning een bijdrage leveren aan duurzame gebiedsontwikkeling. Waar we werken, werken we aan een mooier en veiliger Nederland. Dat doen we op eigen initiatief en samen met onze K3-collega’s. En ook in opdracht van Rijkswaterstaat en andere overheden, projectontwikkelaars en natuur- en milieuorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Waarbij we de meest economische oplossing altijd combineren met zorgvuldig en duurzaam bodembeheer.

Samenwerken zit in onze natuur

Delgromij maakt deel uit van de K3-organisatie. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Bottom section wrapper

Werken bij Delgromij

Wil je ook met de beste mensen samenwerken aan bijzondere projecten? Bekijk onze vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures